BBQ-concert, zondag 7 juli 2019

Accordeonvereniging Animato organiseert op zondag 7 juli 2019 een BBQ-concert in ‘De Tempel’, Booggang 2 te Hengelo. De Het concert begint om 15:00 uur en zal ongeveer een uur duren. Van 16.30 tot en met 19.00 uur is er een barbecue voor leden en toeschouwers.

Als je wilt deelnemen vragen we je om vóór vrijdag 5 juli dit formulier in te vullen. De kosten voor de barbecue bedragen €10.00 per persoon. Dit is inclusief vlees, salades, stokbrood, sauzen en 2 consumpties. Kinderen tussen de 3 en de 8 jaar betalen €5.00, en kinderen van 0 tot en met 2 zijn gratis. Betaling geschiedt bij aanvang van de barbecue. Vooraf opgeven voor de barbecue is noodzakelijk, dit kan tot en met vrijdag 6 juli 2018 via de volgende link: opgave

In een ontspannen sfeer brengen drie van de vier orkesten van Animato (het Klein Orkest, het Tussenorkest, het Groot Orkest) een afwisselend en gevarieerd programma met de hoogtepunten van het afgelopen jaar. Het belooft een gezellige afwisselende middag te worden, mis het niet!

bbq