Zomerconcert in de bibliotheek
Zomerconcert in de bibliotheek

Zomerconcert in de bibliotheek

Op zaterdagmiddag 25 juni 2022 treden het Tussenorkest en Groot Orkest van Animato op in de bibliotheek Hengelo. Graag laten wij ons weer zien aan een breder publiek. Lekker aan het statten? Loop dan gezellig even binnen.

Het optreden is van 13.30 tot 15.30 uur en de toegang is gratis. We brengen een gevarieerd programma met veel bekende nummers. Wat te denken van Abba, The Blues Brothers en Bill Haley. Maar ook tango’s mogen niet ontbreken  Kortom, voor ieder wat wils!

Voor het eerst zullen we het nummer Pompeya opvoeren, dat gecomponeerd is door de Argentijn Julián Peralta. Hij was eind maart met zijn sextet in Nederland en verzorgde een exclusieve workshop voor onze leden. Wat de workshop heeft opgeleverd, kun je ervaren wanneer wij de tango’s spelen en dit keer worden de solo’s gespeeld op bandoneon. Dat wil je toch niet missen?

Dus als je toch in de stad bent zaterdag 25 juni en je bent nieuwsgierig geworden, loop dan even binnen bij de bibliotheek Hengelo en kom naar ons luisteren. We begroeten je graag.

2 Reacties

Geef een reactie