NovemberMusic
NovemberMusic

NovemberMusic

Op zondagmiddag 6 november 2022 geven we een concert met de naam “NovemberMusic”. Het concert vindt plaats in Oyfo Kunstpodium, Floris Hazemeijerstraat 300 te Hengelo en begint om 15.00 uur, de toegang is gratis.

De bonte verzameling najaarskleuren symboliseert de verscheidenheid aan muziek die op het programma staat. Het Groot Orkest verzorgt de Hengelose première van het stuk ‘Baile de Fantasia’, dat de Twentse Carl Wittrock vorig jaar componeerde in opdracht van de Novam (Nederlandse Organisatie voor Accordeon en Mondharmonica). Het is zijn eerste compositie voor accordeonorkest.

Marijn Ouwehand (zang) begeleidt het Tussenorkest en het Groot Orkest van Animato bij jazzy nummers als ‘Fly me tot he moon’ en liedjes van Harry Bannink. Het Projectorkest speelt de Polowetzer Tänze van Borodin, wat de basis is van de wereldwijde hit ‘Stranger in Paradise’.

Het Klein Orkest en Tussenorkest staan onder leiding van Ellen Zijm, het Groot Orkest en Projectorkest onder leiding van dirigent René te Bogt. Het concert begint om 15.00 uur en duurt tot ongeveer 17.00 uur.

We brengen onder andere het stuk Baile de Fantasia ten gehore, gecomponeerd door Carl Wittrock. Luister naar een interview met hem op Concertzender Actueel.

The event is finished.

Datum

06 11 2022
Expired!

Tijd

15:00

Aankomende activiteiten

november 2023
december 2023
Geen evenementen gevonden!

Geef een reactie