Grote Clubactie 2023
Grote Clubactie 2023

Grote Clubactie 2023

Zoals elk jaar doet ook dit jaar Animato weer mee met de Grote Clubactie. Voor de jeugdleden zijn er papieren loten om te verkopen aan familie, vrienden, buren, meesters, juffen … Heb jij nog geen papieren loten en wil je wel loten verkopen, meld je dan even bij Rein Wegerif (secretaris).

Daarnaast is het tegenwoordig ook mogelijk online loten te verkopen voor Animato. Zowel op Facebook als op de homepage van deze website staat een link naar onze eigen actiepagina. Mocht jij mensen in je omgeving hebben die graag een lot zouden willen kopen van Animato, deel dan het Facebook-bericht of stuur ze naar onze website. Als ze op de banner met het logo van de Grote Clubactie klikken, komen ze automatisch op onze verkooppagina.

Geschiedenis

Sinds 1972 helpt de Nationale Stichting Grote Clubactie clubs en verenigingen om hun doelen werkelijkheid te maken. De stichting organiseert daarom een jaarlijkse loterij, waarvan 80% van de opbrengst rechtstreeks naar de loten verkopende clubs gaat. Ze zien het als hun taak om mee te bouwen aan een gezond verenigingsleven in Nederland. Verenigingen en clubs zijn namelijk onmisbaar in onze maatschappij en dragen bij aan de gezondheid en het welzijn van mensen, jong en oud. Iedereen die de deelnemende clubs steunt, op welke manier dan ook, dragen wij een warm hart toe.

Geef een reactie