Muziekles

Oyfo Kunstenschool

De accordeon voelt zich thuis in zowat alle muziekstijlen; van pop tot volksmuziek tot klassieke muziek. Bij Oyfo kun je met dit veelzijdige instrument dus alle kanten uit! In de lessen leer je verschillende stijlen spelen: klassiek, pop, klezmer, balkanmuziek, tango of Zuid-Amerikaanse stijlen. Je speelt een melodie en tegelijk je eigen begeleiding. Het accordeon is dan ook een heel compleet en veelzijdig instrument.

Na een jaar speel je met twee handen al allerlei liedjes. Je kunt ook samen met anderen spelen. Het belangrijke van samenspelen is dat je naar elkaar leert luisteren en samen leert spelen. Je treedt bijvoorbeeld op bij een leerlingenconcert van Oyfo, of op andere plekken. Het geeft een echte kick als dat goed verlopen is!

Als je een jaarcursus muziekles volgt en lid bent van een muziekvereniging, aangesloten bij de ‘Hengelose Federatie van Muziekverenigingen’ geldt een individuele en persoonsgebonden korting van 30% op het lesgeld. Ook Animato is aangesloten bij deze Federatie.

Kijk voor meer informatie over de muzieklessen en de tarieven op de website van Oyfo Kunstenschool.

Particuliere lessen

Daarnaast is het mogelijk accordeonles te nemen in Kulturhus Hasselo. Deze lessen worden verzorgd door Ellen Zijm, een jonge, professionele en enthousiaste accordeondocente, tevens dirigente van het Klein Orkest en Tussenorkest van Animato. De lessen zijn voor iedereen: jong, oud, beginner, gevorderde. De tarieven zijn afhankelijk van de lesvorm: individueel, samen, wekelijks, tweewekelijks:, alles is mogelijk afhankelijk van de behoefte.

Voor meer informatie over de muzieklessen van Ellen Zijm, kun je rechtstreeks contact met haar opnemen via 06-10 12 50 58 of ellenzijm@hotmail.com.