Project Armonia
Project Armonia

Project Armonia

Dankzij het project ‘Hengelose Maestro’ is er veel geld opgehaald door de Mixed Lions en stichting Cultuurluk. Met dit geld kunnen kinderen uit Hengelo een jaar lang (kosteloos) kennis maken met het bespelen van een muziekinstrument. Muziekvereniging Armonia en Oyfo hebben een superleuk muziekjaar samengesteld.

Begin september 2023 zijn ze gestart met de 60 kinderen die zijn ingeloot voor een jaar gratis muziek. De kinderen gaan kennismaken met de verschillende instrumenten. Op 6 oktober werden de volgende instrumenten voorgesteld: accordeon, gitaar, blokfluit en harp. Omdat Armonia zelf geen accordeonisten heeft en kinderen toch de mogelijkheid willen bieden kennis te maken met alle instrumenten, is Animato gevraagd om aanwezig te zijn met een paar instrumentjes en om iets te vertellen over de accordeon.

Alina, Maaike en Thijs waren die avond aanwezig om samen met Marieke Kroes, docent accordeon bij Oyfo, onze mooie instrument te introduceren. Hieronder enkele foto’s van die avond.

Geef een reactie